Revija Bate Spasojevića na Fashion weeku

Peto vece na Amstel Fashion Week-u, pocelo je revijoma Tijane Pavlov I Martini Vesto. Kolekcija Tijane Pavlov - Metalmorfoza inspirisana je heavy metal, rock & roll ikonama uz koji je kreatorka odrastala s’ kraja 80’ i pocetka 90’ godina.

Kolekcija je namenjena kosmopolitskom muškarcu, metroseksualcu koji poštuje modne tokove i voli da izražava svoj stav/ bunt kroz odevanje. Modeli su sačinjeni korišćenjem twin (srodnih) materijala, prirodnog porekla, u kombinaciji mat i sjajno. Kolorit se razvija od bele, sive ,raznih nijansi oker i zlatene do duboke ljubičaste u mat i sjajnoj varijanti. Kolekcija Martini Vesto za proleće/leto 2011. se sastoji od dve linije: Martini Vesto Classic, koja je namenjena poslovnom, savremenom i modno osvešćenom muškarcu. Druga je linija za aktuelnu sezonu koju je kreirao Boško Jakovljević, a koja stilski odgovara na najaktuelnije trendove.

Namenjena je svima onima koji ne dozvoljavaju da budu formatizovani. Svaka od ovih linija okreće se širokom krugu modno osvešćenih muškaraca, od ljubitelja kvalitetnih materijala i klasike prilagođene savremenim modnim tokovima, do onih koji svoj stil grade u skladu sa najsvežijim trendovima.

(old_image)

Pored muških odela, primarni proizvod modne kuće Martini Vesto su i košulje, koje po kvalitetu dostižu i prate najprestižnije svetske brand-ove. Od 20:30h posetioci su imali prilike da gledaju revije koje nam je predstavio N Fashion: STAFF JEANS, NO EXCESS I Paris Hilton footwear.

Principijelna filozofija Brenda STAFF JEANS je da napravi "vašu drugu kožu", proizvod u kome ćete se osećati oslobođeno, odličan kvalitet i inovativni dizajn po pristupačnoj ceni. STAFF ne želi da ga ljudi percipiraju samo kao džins brend, pa u svojoj paleti nudi širok izbor majica, džempera i sl. Tako da je, u suštini, ovo URBANI modni brand. Orijentisan je pre svega na mlađu publiku - mladićima i devojkama od 18 do 24 godine koji su dinamični, vole da budu posebni i viđeni, a ipak svoji! NO EXCESS je internacionalan, ambiciozan i uspešan muški brend koji je pre svega orijentisan na džins. Kolekcije NO EXCESS-a su usko povezane sa najnovijim trendovima i prodaju se u srednjoj cenovnoj kategoriji. Sastoje se od kombinacije Casual i Trendy modela.

Po pravilu modeli su veoma raznovrsni - od potpuno opuštenih i udobnih stvari do onih koji u stopu prate trend. Paris Hilton obuća dizajnirana je tako da bude šik i trendi, a proizvedena je od visoko kvalitetnih komponenti i dorađenih sa jedinstvenim detaljima. Kolekcija sadrži veliki izbor modela, od seksi cipela sa visokim potpeticama i platformama do modernih ravnih cipela i baletanki.

(old_image)
"Paris Hilton obuća je savršeni izbor za modno osvešćene mlade žene koje žele da izgledaju odlično i da se tako i osećaju od glave do pete, a da pritom ne potroše čitavo bogatstvo na to."
- Paris Hilton

Zatim je usledila revija koju nam je takodje predstavio N Fashion: FREESOUL. FREESOUL podrazumeva prihvatanje denim mode kao vrstu strasti: jaka, senzualna i zavodljiva, uz malo retro stila koji dodaje neku vrstu elegancije. Ljubitelji FREESOUL-a vole farmerke, svih uzrasta su, sportskog tipa, vole da uklapaju urbani i kežual stil. FREESOUL ženska kolekcija je posvećena glamuroznim i strastvenim ženama i povezuje senzualnost lukzusa sa večnom elegancijom. FREESOUL muška kolekcija se odnosi na kul i zgodnog muškarca koji preferira jednostavan i sveden izgled.

(old_image)
Poslednja revija kojom se zavrsio program u Belexocentru bio je Bata Spasojevic koga nam je Mazda predstavila. Kolekcija GITAR HEROES za proleće/leto 2011 odiše futuristickim rock’n’roll duhom. Moda sa ukusom rock’n’rolla inspirisana je modnim bioritmom svetskih prestonica koje je Bata uneo u svoju novu kolekciju za srpsko i USA trziste. GUITAR HEROES kolekcija balansira izmedju upecatljivog dizajna, visokog stepena udobnosti i najkvalitetnijih materijala. Paleta boja oscilira od crne do sive, bele, bez, pesak i i efektne boje konjaka.

Reviju Suzane Perić pogledajte OVDE

Pogledajte još