Prosinečki ne računa na Adija

BEOGRAD, 1. aprila 2011. (Beta) - Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je u petak novinarima da ne računa više na levog beka Lija Adija zato što se još nije vratio u klub posle obaveza u fudbalskoj reprezentaciji Gane.

"Nijedan igrač, niti trener nije iznad Zvezde. On još nije došao i ja ne računam na njega ni za utakmicu sa Javorom, ni sa Partizanom", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu.

Zvezda u subotu gostuje Javoru u Ivanjici u 20. kolu Super lige Srbije, ali je glavna tema na konferenciji za novinare bio Adi, koji je u prošlom periodu malo igrao, navodeći da je povređen. Prosinečki je rekao da je ljut na igrača.

"Ako ne dođeš pet dana na posao, dobićeš otkaz. Adi nije dobio otkaz, ali ne računam na njega. On remeti tako ostale igrače i dobru atmosferu u timu", rekao je Prosinečki.

Portparol kluba, Marko Nikolovski, kazao da je da će uprava razgovarati sa Adijem kada se vrati i da će onda odlučiti šta će da radi.

Zvezdu sutra čeka gostovanje u Ivanjici, a Prosinečki je kazao da ništa neće menjati u igri.

"Idemo na pobedu, kao i u svakoj utakmici. Nećemo ništa menjati u igri. Teren je tamo manji i nije u najboljem stanju, ali sa optimizmom prilazimo utakmici. Dobro smo radili za ovih 10 dana pauze. Atmosfera u timu je dobra...i nadam se da ćemo se vratiti sa pobedom", rekao je Prosinečki.

Utakmica Javor-Crvena zvezda počinje sutra u 13.00.

Pogledajte još