Partizan se neće braniti u Atini

BEOGRAD, 1. aprila 2011. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je u petak da njegova ekipa neće braniti prednost od šest golova protiv atinskog AEK-a, u revanš utakmici četvrtfinala Čelendž kupa i da veruje u plasman medju četiri najbolja tima.

Rukometaši Partizana u subotu od 19.30 u Atini igraju revanš utakmiču četvrtfinala Čelendž kupa. U prvom meču, prošle subote u Beogradu, crno-beli su pobedili sa 28:22.

"Iz prvog meča smo shvatili je AEK uporna i disciplinovana ekipa. Verujem da je moj tim spreman na sve i da nas domaćin neće iznenaditi. Pokušaću da psihološki pripremim igrače, da ne padnu pod uticaj publike, a posebno na provokacije domačih igrača", rekao je Brković.

"Pored iskusnih, u prvoj utakmici i mlađi igrači su pokazali da se na njih može računati, verujem da će svi dati maksimum. Nass cilj je jasan - pobeda. Od samog početka moramo ući angažovano u meč i verujem da ćemo proći u polufinale", dodao je on.

Golman Partizana Strahinja Milić ocenio je da su crno-beli kvalitetniji od rivala.

"Nekada je i jedan gol dovoljan za pobedu i prolaz. Imamo veliku šansu da prođemo u polufinale. Moramo da odigramo koncentrisano i pobeda će doći sama. Najavili su da će biti puna hala, ali to ne sme da utiče na nas. Mi smo, ipak, kvalitetniji. Verujem da ćemo pružiti maksimum i odvesti tim u narednu rundu", rekao je on.

Pogledajte još