Razdvojeni Marijana i Nemeš

"Romeo i Julija" ovogodišnjeg serijala Veliki Brat, Marijana i Nemeš, o kojima bruje svi mediji u zemlji i regionu, razdvojeni su. Nemeš je pripao ekipi koja je do nedavno boravila na otpadu, a Marijana većini ukućana iz luksuznog dela Velikog Brata. Ekipe su se međusobno borile, pobedili su bivši "Đubretari" i tako stekli pravo da borave u luksuznom delu kuće. Tako je Marijana završila u otpadu, a Nemeš ostao u Kući.

Šta će dalje biti, to ćemo gledati, a šta je bilo, ako niste gledali, evo ukratko:

-Posle druge "seanse ispod jorgan planine" (jer samo oni znaju šta je bilo) Marijana je plakala, kajala se, ali i jako lepo pričala o svom suprugu.  'Moj muž je super, najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala. Smiren je i ništa mu ne smeta, potpuno neobičan čovjek. U svemu me podržava, ali nije lud', opisala je Marijana supruga Ivana Mili i Bojani.

- Ukućani nemaju baš toliki osećaj za toleranciju i ne opravdavaju Marijanine akcije.

- Nemeš kaže da se "druge seanse ispod jorgana" ne seća jer je previše popio.

- Dve ekipe "Đubretari" i "Vip-stanari" takmičili su se u nekolijko igara: 'Borba za mikrofon', 'Guzonja', 'Hip hop zeka' i 'Baci rimu'.

- Nakon igara u kojima su pobedili "otpadnici" pojačani Emom, Georgeom i Nemešom, dogodio se veliki obrat – otpadnici su postali ukućani, a deo ukućana otpadnici. Kolo sreće se okreće. I u životu i u reality programu.  

- Nova podela kumovala je i razdvajanjem VB ljubavnika Nemeša i Marijane.

- Kapiten "otpada" je Bojana. 

 
N.D.

Pogledajte još