Šta "intimna" frizura govori o ženi?

Žene danas frizurama "tamo dole" posvećuju jednako puno pažnje kao i frizurama na glavi. A da li te frizure nešto i govore o svojim vlasnicama? Itekako! Otvorene i pomalo divlje žene biraju jednu vrstu frizure, a one zatvorernjije drugu vrstu. Vreme je da otkrijete šta intimna frizura govori o ženi.

Obična bikini depilacija

Reč je o depilaciji dlačica koje vire ispod linije bikinija. Dakle, depilira se minimalno područje i zbog toga se zove obična bikini depilacija. A što ona otkriva o vama? Budući da je reč o najsigurnijoj depilaciji, znači da ste dobra devojčica koja se ne želi odreći svoje prirodne lepote. Skromni ste i ne želite privlačiti pažnju radikalnim ponašanjem, ali želite da budete uredne i lepe.

Francuska depilacija

Vrlo je slična običnoj, ali zahvata ipak nešto više dlačica na preponama. Takvoj depilaciji pribegavaju žene koje više ne žele biti "obične". One su još uvek dobre devojke koje svetu ipak žele da pokažu da imaju svoj pomalo zločesti stav. Žene koje odaberu francusku depilaciju vole promene i u određenom životnom trenutku odluče da otkriju malo više svoje ženstvenosti.

(old_image)

"Strip" depilacija

Ovo je vrlo popularna depilacija u okviru koje se uklanjaju sve dlačice izuzev tanke crtice koja ostaje. Muškarcima se posebno sviđa takva depilacija – i na pogled, i na dodir. O ženi pak otkriva mnogo toga: pustolovna, otvorena i komunikativna. Spremna je na svakakve ludosti, ali nikada ne pređe granicu – baš kao i tokom depilacije. Skine gotovo sve, ali nikada ne potpuno do kraja.

Brazilska depilacija

Ovo je posljednjih godina zasigurno najpopularnija depilacija na svijetu, posebno među holivudskim lepoticama. Brazilka podrazumijeva skidanje svih dlačica – i na genitalijama i na dijelu anusa! Može biti vrlo bolna, ali nakon postupka žena ima osećaj slobode i lakoće. Upravo se takve žene odlučuju za brazilsku depilaciju – slobodne i neopterećene. One znaju da su seksi, dive se svome tijelu, a to očekuju i od drugih. Nesputane su i u seksu iako katkada mogu biti prenapadne i ne ostaviti ništa mašti.

(Izvor: Tportal)

Pogledajte još