Ovacije Rambu Petkoviću na oproštajnoj utakmici

Petković je pred sam početak meča dobio i veliki aplauz saigrača, među njima i Ronaldinja koji je svojvremeno bio proglašen za najboljeg na svetu. Aplauzi i skandiranja čuvenog "Pet, Pet!" bili su česti koliko i klicanje Flamengu. Ovacije nisu prestajale ni posle meča sa Korintijansom (1:1).

"Bila je to fenomenalna scena. Momenat prepun emocija, baš kao i ovaj prelepi grad. Ovacije publike koja je na nogama su priča za sebe, ali ona promena koreografije sa mojim imenom, promena pozadine na kojoj je prvo srpska trobojka a potom boje Flamenga... to je bilo zaista dirljivo. Stvarno me je ganuo taj gest publike, ali morao sam da se suzdržim od emocija, tek je trebalo da se igra meč i to za bodove. Mislim da sam igrao dobro, ali bih bio zadovoljniji da smo osvojili ceo plen", rekao je Rambo, i u svom poslednjem takmičarskom meču zainteresovan - za pobedu.

Rambo će se od fudbala zvanično oprostiti na beogradskoj Marakani, na kojoj će ovog avgusta gostovati sa Flamengom, koji bi na taj prijateljski meč sa Crvenom zvezdom trebalo da stigne u najjačem sastavu.

Pogledajte još