Egzit na CNN-ovoj listi svetskih festivala

0

BEOGRAD, 8. juna 2011. (Beta) – Festival "Egzit" (Exit) saopštio je u sredu da je uvršten medju devet najboljih muzičkih festivala u rubrici "World Fiesta" internet strane edition.cnn.com, globalne televizijske mreže CNN.

BEOGRAD, 8. juna 2011. (Beta) – Festival „Egzit“ (Exit) saopštio je u sredu da je uvršten medju devet najboljih muzičkih festivala u rubrici „World Fiesta“ internet strane edition.cnn.com, globalne televizijske mreže CNN.

„‘Egzit’ se na ovaj način našao u prestižnom društvu muzičkih festivala kao što su britanski Glastonberi, danski Roskilde i japanski ‘Fudži rok’. CNN je napravio izbor devet festivala na koji se definitivno isplati poneti šator i naočare za sunce“, navodi festival.

Novinar CNN-a Nik Tompson (Nick Thompson) u članku se osvrnuo na istorijsku važnost „Egzita“, koji je nastao kao protest protiv vlasti Slobodana Miloševića, naglasivši da će od 7. do 10. jula u Novom Sadu nastupiti bendovi kao što su „Arkejd fajer“ (Arcade Fire), „Palp“ (Pulp), „Portished“ (Portishead) i drugi.

„Članak je dao i prikaz cena festivalskih ulaznica. ‘Egzit’ je u proseku duplo jeftiniji od ostalih navedenih festivala, uz sjajan program koji može da parira ostalim dogadjajima“, navodi „Egzit“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.