EXIT etiketa: Singl "Kraj oktobra" grupe "Darkwood dub"

Spot za ovaj singl biće predstavljen na Youtube kanalu Exit festivala već u petak, dok će novi album Darkvudi izdati na Exit etiketi 1. jula, neposredno pred Exit!

Prvi singl grupe Darkwood Dub, “Nešto sasvim izvesno”, sa predstojećeg albuma, u kojem gostuje legendarna diva Bisera Veletanlić izdat je u aprilu mesecu na Exit etiketi. Na promociji singla u Domu omladine ekskluzivno je prikazan i spot za ovaj singl, dostupan na ovom linku.

Sastav Darkwood Dub će Novosađani ubrzo biti u prilici da čuju na otvaranju Cinema City festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi 18. juna, a njihova svirka nas očekuje i na Main stage-u Exita prvog dana festivala, 7. jula.

Izabran je i pobednik Darkwood Dub remiks konkursa!

Soundcloud, Darkwood Dub i Exit Label od 5. do 25. maja održali su konkurs za najbolji remiks singla “Nešto sasvim izvesno”.

Nakon preslušavanja više od pedeset pristiglih remiksa, odlučeno je da je pobednik Damjan Eltech! Kako zvuči ovaj remiks možete poslušati OVDE.

Pobednik konkursa dobio je nalog na Soundcloud.com, ulaznicu za Exit festival, a njegov remiks mesto u paketu za besplatno pruzimanje koji će izaći početkom jula.

Pogledajte još