Mlekari Mladost četiri miliona evra

0

KRAGUJEVAC, 9. juna 2011. (Beta) – Kompanija "Megle" koja je u martu ove godine preuzela mlekaru "Mladost" iz Kragujevca uložiće četiri miliona evra u novu opremu, saopšteno je u četvrtak iz kragujevačke mlekare.

KRAGUJEVAC, 9. juna 2011. (Beta) – Kompanija „Megle“ koja je u martu ove godine preuzela mlekaru „Mladost“ iz Kragujevca uložiće četiri miliona evra u novu opremu, saopšteno je u četvrtak iz kragujevačke mlekare.

U saopštenju se navodi da je kragujevačka mlekara „Mladost“ potpisala ugovor sa proizvodjačem opreme za pakovanje, preradu hrane i ambalažnog materijala „Tetra pak“.

„Vrednost ove investicije je dva miliona evra i sastoji se od ulaganja u opremu za procesnu liniju i liniju za punjenje UHT proizvoda, pre svega dugotrajnog mleka“, navodi se u saopštenju mlekare „Mladost“.

Uz ovu investiciju kompanija „Megle“ će, kako je saopšteno, do oktobra u kragujevačku mlekaru uložiti dodatnih dva miliona evra u obnavljanje infrastrukture, proizvodnih pogona i obezbedjivanje novih skladišnih kapaciteta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.