Miloš Dimitrijević Zvezdino pojačanje

"Svakom igraču je vrlo bitno da ga trener želi. I meni je to bilo vrlo važno, posebno što je Prosinečki bio veliki igrač i to na mojoj poziciji, a sada je i veliki strateg... Presrećan sam zbog dolaska, ne sumnjam da će i ostali biti zadovoljni mojim partijama", kazao je Dimitrijević na predstavljanju na stadionu Crvene zvezde.

Dimitrijević je, takođe, naveo da mu velika igračka karijera njegovog pokojnog oca Zorana u dresu Zvezdinog večitog rivala Partizana nije predstavljala smetnju da potpiše za crveno-beli klub sa Topčiderskog brda.

"Zbog oca poštujem Partizan, ali poštujem i moju karijeru, a ja sam rođen u Francuskoj. Nisam dete Partizana, već Nanta i nisam se dvoumio da potpišem za Zvezdu"
, rekao je Dimitrijević.

Zamenik sportskog direktora Zvezde Goran Vasilijević ocenio je da su "crveno-beli" dobili veliki kvalitet u timu, a Dimitrijević šansu da unapredi karijeru.

Vasilijević je dodao i da sportski deo kluba radi na dovođenju još nekolicine novih igrača, ali nije želeo da govori o brojnim imenima koja se ovih dana pojavljuju po medijima.

"Malo pričamo dok ne završimo posao. (Sportski direktor) Ivan Adžić je u Brazilu gde razgovara o igraču koji nam je interesantan, a takvih ima i ovde. Bićete na vreme obavešteni"
, rekao je Vasilijević.

BEOGRAD, 10. juna 2011. (Beta)

Pogledajte još