Radnici Partizanskog puta najavili niz protesta

0

BEOGRAD, 10. juna 2011. (Beta) – Radnici gradjevinskog preduzeća "Partizanski put" iz Beograda, koje je deo Nibens grupe, organizovaće sledeće nedelje protestne skupove, šetnje i blokade saobraćajnica, saopštio je u petak Savez samostalnih sindikata Srbije.

BEOGRAD, 10. juna 2011. (Beta) – Radnici gradjevinskog preduzeća „Partizanski put“ iz Beograda, koje je deo Nibens grupe, organizovaće sledeće nedelje protestne skupove, šetnje i blokade saobraćajnica, saopštio je u petak Savez samostalnih sindikata Srbije.

Kako je saopšteno, protestni skupovi biće održani u Beogradu 13. i 14. juna, ispred zgrade bivše direkcije te firme, kao i 16. juna ispred zgrade Agencije za privatizaciju.

Protestna šetnja koja će krenuti od Agencije za privatizaciju, do Vlade Srbije, Skupštine grada Beograda i Radio Televizije Srbije biće organizovana 15. juna, navedeno je u saopštenju.

Ukoliko zahtevi zaposlenih ne počnu odmah da se rešavaju, radnici „Partizanskog puta“ su najavili da će od 17. juna početi blokadu saobraćajnica.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.