Rajan Gigs ponudio bratu 270.000 evra da ćuti

Iako je osam godina spavao sa njegovom ženom Natašom, vezni igrač najpopularnijeg kluba na Ostrvu, će isplatiti novac ukoliko njegov brat potpiše ugovor po kome će se iznevereni Rodri zavetovati na ćutanje.

-Rajan ni po koju cenu ne želi da se otkriju njegove druge vanbračne afere – rekao je izvor blizak fudbaleru. –On posebno strahuje da će Rodri progovoriti o svemu što zna, a verujte, puno toga zna.
Ipak, Rodri je angažovao skupe advokate pa se pretpostavlja da je prihvatio novac koji mu je Gigs ponudio. Advokati Šilings su jedni od najskupljih, te se u Britaniji već spekuliše da se isplata dogodila, što bi bratu legende Mančester junajteda dobro došlo, jer je u veoma ozbiljnim finansijskim problemima.

Međutim, Rajanova žena, Stejsi Gigs, uprkos svemu ostala je pored svoga muža nazivajući njegovu preljubu “sitnom avanturom”, a svoju jetrvu je “častila” epitetom da je obična lažljivica koja želi po svaku cenu da joj uništi porodicu.

-Rajan je bolestan i treba mu pomoć – rekla je Stejsi za britanske medije. – Nataša je lažljivica I naša porodica će preživeti ovo.

Fudbaler je čak i obećao supruzi da će ići na lečenje od zavisnosti seksom. Pored toga, kako bi prestao da se skriva, Rajan će se sastati sa bratom i ostalim članovima porodice te će pokušati da sredi odnose među njima.

Bivši dobitnik nagrade za sportsku ličnost godine, Rajan Gigs je i 12 puta bio šampion Engleske sa "crvenim đavolima".

Pogledajte još