Džentlmen Mobi nastupa posle Ejmi

Vreme koje je organizator predvideo za nastup Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) oko pola sata posle ponoći nije odgovaralo pevačici uz obrazloženje da je to prekasno za nju. Organizatori su ponudili zamenu termina sa Mobijem (Moby) što je posle dvoumljenja Ejmin menadžment prihvatio. Mobi se dokazao kao džentlmen i koleginici izašao u susret ustupivši joj raniji termin.

Pre Ejmi, na velikom koncertnom spektaklu u subotu 18. juna na Kalemegdanu, od 19:30 do 22:30h nastupaće regionalni bendovi Elemental, Zemlja gruva i Bei The Fish sa Karolinom Gočevom.

Već od 18 časova publiku će zagrejati DJ Selecter From Venice, dok će ceo muzički program na koncertnom spektaklu "Tuborg Ultimate Summer" u subotu 18. juna na Kalemegdanu, trajati oko 8 sati!

Ulaznice za koncertni spektakl "Tuborg Ultimate Summer" na kom će 18. juna nastupiti Ejmi i Mobi, po cenama od 3.300 dinara za Parter 2, 3.800 dinara za Parter 1 i 4.500 dinara za Fan Pit, prodaju na blagajni Beogradske arene, Bilet centru na Trgu republike, TC Ušće, kao i širom Srbije putem lanca knjižara "Vulkan“ i "Delfi/Laguna“.

Pogledajte još