Hermiona je potpuno odrasla

Mlada glumica Ema Votson (Emma Watson) - poznata širom sveta kao zvezda serijala o Hariju Poteru Hermiona Grejndžer - doživela je niz transformacija tokom sada već 7 delova ove priče o tinejdž čarobnjacima. Od devojčice, Ema (21) je izrasla u pravu mladu damu koja veoma polaže na modu i spremna je da eksperimentiše. Nije ni čudo da je neretko svrstavaju među mlade modne ikone, te ju je Burberry angažovao kao svoje zaštitno lice.

Iako je nedavno stresu zvezde jedne velike franšize dodala i napuštanje koledža Braun, Ema se ne predaje i pokušava da se u svetu šoubiza pozicionira kao ozbiljna glumica. Tako je nedavno završila snimanje filma "My Week with Marilyn", a trenutno radi na filmu "The Perks of Being a Wallflower" od koga se mnogo očekuje.

Brojnim editorijalima u poznatim magazinima, Ema je dodala još jedan, veoma bitan za svaku mladu glumicu: naslovnica za magazin "Vogue". Pored ostalog, u intervjuu za julsko izdanje popularnog magazina, Ema je donekle demistifikovala priču o napuštanju koledža zbog maltretiranja od strane drugih studenata, koji su se, kako se pričalo, okrutno šalili na račun njene uloge Hermione.

- Poslednjih deset godina sam se borila za svoje obrazovanje. Napredovala sam u toj borbi. Bila sam trn u oku kuće "Warner Bros.", jer sam im školovanjem kvarila rasporede snimanja. Ja sam bila ona koja je stvari otežavala. Prosto sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da se borim za sve. Moram da se krećem u pravcu kojim sve to ide i prilagodim se - rekla je Ema Votson opovrgnuvši glasine da joj pojedine kolege nisu dale mira na koledžu Braun, navodno, dobacujući joj čak i magične reči "Wingardium leviosa" .

FOTOGALERIJA: EMA VOTSON ZA "VOGUE"

Emu uskoro očekuje premijera poslednje filma iz serijala o Hariju Poteru - "Hari Poter i Relikvije Smrti 2" o kome možete više saznati OVDE!

Pogledajte još