Novak: Vaterpolo sa Serenom

Na teniskim terenima natopljenim od kiše u Londonu uskoro bi moglo da se odigra nekoliko turnira u vaterpolu. Tako "ludu“ ideju predložio je Novak Đoković, koji je odmah po dolasku u prestonicu Engleske humorom i šalama podigao ceo grad na noge.

Naime, još dok je boravio na aerodromu "Luton“, i čekao na proceduru oko zvaničnog ulaska u zemlju, najbolji igrač današnjice je tvitovao sa svojim kolegama, kada su se za tili čas dogovorili kako da potroše slobodno vreme tokom vremenskih nepogoda.

Prvo im je na pamet padala partija golfa, ali onda su prešli na nešto konkretnije ideje, u čemu im se pridružila i Serena Vilijams, poznata po dobrom raspoloženju i spremnosti na zabavu.

- Šta me je dočekalo u Londonu? Pa, naravno ljubičasta kiša - aludirao je Novak na čuvenu pesmu pop pevača Prinsa.

- Nole, evo, dođi kod mene na Kvins, pa da izvedemo uživo pesmu "Autogram“ od braće Brajan. Evo, i oni su tu - odmah mu je uzvratio Marej.

- Voleo bih da to uradim, ali sam zaglavljen u Lutonu, na aerodromu. Ako me sačekaš još nekih sat vremena, eto me. Uostalom, možeš da organizuješ nadmetanje u golfu, a lopticu da ubacuješ u saksije sa cvećem - uzvratio mu je Đoković, koji je uskoro došao na drugu ideju. - Ma, hajdemo Brajanovi, ti i ja da izađemo na teren sa kapicama za vaterpolo i "spido“ gaćicama. Doneću loptu!

Čim su čule za gaćice, u priču su se uključile Serena Vilijams i Kim Klajsters, ali i Endi Rodik.

- Idemo ljudi, hajde da napravimo šou! Samo nam još fali Gael Monfis da izvede brejkdens - tvitovao je Novak.

Đoković na vimbldonskom Grend slemu, koji počinje 20. juna, brani polufinale i 720 ATP poena.

Ako osvoji turnir ili uđe u finale, postaće svetski broj jedan.

Drugi uslov je da Rafael Nadal kiksne u uvodnim rundama takmičenja, kada bi izgubio veliki deo od 2.000 bodova iz 2010.

Izvor: www.novosti.rs

Pogledajte još