Nadlanu.com vas vodi na rolerkoster

0

Zemlja koka-kole, Diznilenda i Holivuda ove sedmice slavi nedelju rolerkostera. "Čelična snaga", "Veliki medved", "Desperados", "Zver" samo su neki od velikih ringišpila poznatih kao rolerkosteri po kojima su čuvene Sjedinjene Američke Države.

Ako vas nekad u životu put nanese u daleku Ameriku, ako nemate problema s vrtoglavicom ili stomakom obavezno se okušajte na ovim malim zverima dobre zabave.

Millenium Force

Ovaj rolerkoster se nalazi u Ohaju u mestu Sandusky. Millenium Force se prostire preko velikog jezera. U čudima milenijumske snage može da uživa 75 vozača. Ovaj rolerkoster se nalazi u zabavnom praku koji važi za najbolji u poslednjih 13 godina.

Steel Force

Oko 1.700 kilometara ove čelične snage, čini ovaj rolerkoster najdužim na istočnoj obali. Čelična snaga se nalazi u Pensilvaniji u mestu Alentaunu.

Zver

Ovo je jedan od najdužih drvenih rolekrostera na svetu, koji je osnovao još jedan popularni koster. U sezoni 2011. godine Kings Island Theme Park je predstavio novi ringišpil, koji vrti u krug na visinu od 30 spratova. Ovaj koster se nalazi u Ohaju.

Veliki medved

Nazvan po jakom zvuku, veliki medived je prvi koster sa unutrašnjim lucima u Pensilvanijii. Ako ovde svratite ne propustite čokoladu.

Desperado

Desperado je okvir za skoro neverovatu majstoriju. Ovaj koster se nalazi u mestu Primm u Nevadi, nadomak Las Vegasa. Nekom se zavrti od kocke, a nekom od Desperada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.