Moby nastupa posle Amy Winehouse

0

Vreme koje je organizator predvideo za Amy oko pola sata posle ponoći nije odgovaralo pevačici uz obrazloženje da je to prekasno za nju…

Organizatori su ponudili zamenu termina sa Mobijem na šta se menadžment Amy Winehouse prvo dvoumio, a onda u subotu poslepodne finalno prihvatio. Moby je naravno, sa zadovoljstvom, prihvatio da izadje u susret svojoj koleginici.

Pre Amy, na velikom koncertnom spektaklu u subotu 18. juna na Kalemegdanu, od 19:30 do 22:30 nastupaće regionalni bendovi Elemental, Zemlja gruva i Bei The Fish sa Karolinom Gočevom. Već od 18 časova publiku će zagrejati DJ Selecter From Venice, dok će ceo muzički program na koncertnom spektaklu „Tuborg Ultimate Summer“ u subotu 18. juna na Kalemegdanu, trajati oko 8 sati.

Tehnički, nova Mobijeva turneja dosad je najzahtevnija kada je scenska rasveta u pitanju, pa će tako 144 različita svetlosna uređaja kreirati veoma uzbudljivo otvaranje, ali i brojne druge vizuelne senzacije upotpunjene velikim video ekranima na bini širokoj 50 metara u produkciji ugledne kompanije „Studio Berar“, koja će, pored beogradskog, realizovati i ovogodišnji Mobijev nastup na bugarskom festivalu „Spirit of Burgas“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.