Moby nastupa posle Amy Winehouse

Organizatori su ponudili zamenu termina sa Mobijem na šta se menadžment Amy Winehouse prvo dvoumio, a onda u subotu poslepodne finalno prihvatio. Moby je naravno, sa zadovoljstvom, prihvatio da izadje u susret svojoj koleginici.

Pre Amy, na velikom koncertnom spektaklu u subotu 18. juna na Kalemegdanu, od 19:30 do 22:30 nastupaće regionalni bendovi Elemental, Zemlja gruva i Bei The Fish sa Karolinom Gočevom. Već od 18 časova publiku će zagrejati DJ Selecter From Venice, dok će ceo muzički program na koncertnom spektaklu "Tuborg Ultimate Summer" u subotu 18. juna na Kalemegdanu, trajati oko 8 sati.

Tehnički, nova Mobijeva turneja dosad je najzahtevnija kada je scenska rasveta u pitanju, pa će tako 144 različita svetlosna uređaja kreirati veoma uzbudljivo otvaranje, ali i brojne druge vizuelne senzacije upotpunjene velikim video ekranima na bini širokoj 50 metara u produkciji ugledne kompanije "Studio Berar", koja će, pored beogradskog, realizovati i ovogodišnji Mobijev nastup na bugarskom festivalu "Spirit of Burgas".

Pogledajte još