Brendon reaguje na seks Marijane i Nemeša: Ej, ne cimajte autobus

Članovi "radničke klase" i "sluge" koje spavaju na otpadu u zadatku "Diktatura" koji je pred sve ukućane postavio Veliki Brat, nadali su se da se tokom zajedničkog boravka i spavanja u autobusu, Nemeš i Marijana neće opet pred svima seksati. Ali uzalud.

Nije vredelo ni to što je Soraja zamolila Horvata, Duška i Bojanu da neko vreme ne ulaze u autobus i da puste ljubavni par da malo budu sami. Soraja je mislila da će dok su sami "obaviti" što im telo ište, pa je rekla ostalim pripadnicima "radničke klase" na otpadu da sačekaju sa spavanjem: "Bolje je da se ovde svi malo strpimo i pustimo ih da se poseksaju, nego da se tamo u autobusu svi mučimo".

Ali to vreme su Marijana i Nemeš iskoristili za predigru, a sa seksom su počeli kad su svi žitelji otpada zaspali u autobusu. I onda je krenulo talasanje i tela i celog autobusa. To je probudilo Brendona koji je zavapio: "Ej, ne cimajte autobus. Povraća mi se kao nikada".

Na to su se Marijana i Nemeš smejali ispod čaršava, dok su se svi drugi meškoljili poluprobuđeni.

Tokom zadatka Diktatura, Veliki Brat je za dikatore postavio pobednike Balkan Song Contesta - Nirmala, Lestera i Nikolu. Jedino oni imaju pravo da borave i spavaju u luksuznom delu kuće, a svi ostali su na otpadu. Svakoga dana diktatori biraju po jednog slugu, koji tokom dana u Kući izvršavaju naređenja Diktatora.

Taj zadatak se najmanja sviđa Brendonu koji odbija da izvrši većinu poslova.

Marijani je naloženo, da u sklopu zadatka tri puta dnevno ignoriše Nemeša. Ona to čini ali se plaši šta će posle biti jer je videla na Nemeševom licu užasavajući pogled.

Biće šta će biti, videćemo.

Pogledajte još