Zbogom Grandu

0

Jedan do pre nekoliko godina najjačih estradnih brodova u zemlji počeo je izgleda da tone. Priča se da je produkcija Saše Popovića ostala bez brojnih ekskluzivaca.

Dara Bubamara prošle godine žestoko sukobila s prvim čovekom „Granda“, odlučila je da ekipi „Granda kaže zbogom i izdala je album bez njegove podrške.

Indira Radić je, piše Kurir, album sa duetima promovisala izvan okrilja matične produkcije, a njen novi solo „projekat“ objaviće „Gold“.

Maja Marijana izdala je dva singla, koja nije ni nosila u „Grand“ na preslušavanje. Zorica Brunclik je izlazak novog albuma najavila u izdanju „Siti rekordsa“, kao i Aca Lukas i Ana Kokić.

Haris Džinović je pretposlednji kompakt disk izdao za „Grand“, ali ne i aktuelni. Razlog – Saša Popović i ekipa nisu želeli/hteli/imali da mu plate koliko je tražio!

Kuću Sase Popovića i Lepe Brene napustili su i Usnija Redžepova, Goga Sekulić, Dona Ares, Nataša Đorđević, Mile Kitić, Marta Savić, Jovana Tipšin, Đani, Jašar Ahmedovski, Sanja Maletić, Neda Ukraden, Jelena Broćić …

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.