Montevideo 2: Prve fotografije sa Tenerifa

0

Ekipa drugog dela izuzetno uspešnog rediteljskog debija Dragana Bjelogrlića već je na Tenerifama i uveliko snima uzbudljive fudbalske scene filma koji je osvojio publiku – Montevideo, Bog te video!

Nakon velikog uspeha prvog filma „Montevideo, Bog te video“, ekipa filma predvođena rediteljem Draganom Bjelogrlićem već je na Tenerifama gde snima drugi deo ovog uspešnog filma.

Kako smo vas već izveštavali, „Montevideo 2“ prati priču o našoj fudbalskoj reprezentaciji na njihovom putu za Urugvaj, kao i u samom Montevideu gde su učestvovali na prvom svetskom prvenstvu.

Sudeći po prvim fotografijama sa drugog dana snimanja, ekipa filma „Montevideo, Bog te video 2“ se odlično provodi u gradu San Cristóbal de La Laguna na Tenerifama, ali i vredno radi. Tirke (Miloš Biković) je ozbiljan u svom elegantnom kostimu, dok su Nosonja (Uroš Jovčić) i Jakša (Andrija Kuzmanović) veoma veseli dok rešavaju džepne mozgalice.

Nadlanu.com prati kako teče snimanje filma „Montevideo 2“ i bićete redovno u toku sa dešavanjima sa seta filma koji svi već s nestrpljenjem očekuju…

Foto: „Montevideo, Bog te video 2“ Twitter / Intermedia Network

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.