Ko će biti pobednik "Zvezda Granda" ?

Prema prognozama stručnjaka u subotnjem finalu "Zvezda Granda" najviše šansi za pobedu ima Ivana Pavković iz Bora, koja je iz ovog muzičkog takmičenja svojevremeno ispala, a potom se vratila putem baraža!

Glas i muzikalnost su bitni, ali ako je suditi, prema ocenama, starijih kolega sa estrade pobednika će odrediti harizma.

U anketi lista "Alo" za mladu pevačicu iz Bora glasali su tekstopisac Marina Tucaković, pevač Saša Matić, voditeljka Suzana Mančić.

Pevačica Goca Božinovska kao mogućeg pobednika vidi Milana Mitrovića, a s njom se slažu i kompozitor Dragan Stojković Bosanac i pevačica Olja Karleuša, koji tvrde da ovaj pevač osvaja harizmom.

(old_image)

Na trećem mestu našao se Šapčanin Dragi Domić, za koga Snežana Đurišić i Stojanka Novaković Stoja kažu da ima neobičnu boju glasa.

Atraktivna Subotičanka Bojana Šarović ubedljiv je favorit Milutina Popovića Zahara, dok Dragica Radosavljević Cakana i Dragan Kojić Keba misle da će pobedu odneti Mirjana Mirković jer, pored fantastičnog glasa, poseduje stas i šarm.

I iako tvrde da je finalna osmorka u sastavu Mirjana Mirković, Bojana Šarović, Ivana Pavković, Dragi Domić, Stefan Petrušić, Andrija Marković, Milan Mitrović i Mišel Gvozdenović ove godine veoma kvalitetna, estradnjacima nedostaju i neki dugi učesnici.

Najveću žal pokazali su za Mirjanom Aleksić, čijim su glasom svi oduševljeni, ali i za ćerkom svoje koleginice Goce Božinovske, Jelenom Vučković, za koju tvrde da je veoma talentovana.

Da li će se muzički ukus publike i estrade poklopiti, saznaćemo sutra oko ponoći kada se glasovi budu sabrali i Saša Popović bude proglasio naslednika Baneta Mojićevića, Milice Todorović, Dušana Svilara i Darka Lazića.

Pogledajte i Saša Popović Zvezde granda, Lepa Brena ...

Pogledajte još