Proverite da li ste idealna žena?

Pa žene, ako želite da budete idealne žene farbajte se u plavo, nemojte da budete teže od 60 kilograma i više od 172 centimetra. Barbikama neće skoro odzvoniti!

Vodeći birtanski web site za pronalaženje partnera, orgranizovao je istraživanje u kojem je učestvovalo oko 66.000 muškaraca koji su odgovarali na pitanje kako izgleda idealna žena koja je prema ocenama većine ispitanika plavuša, i to duge kose, ima 60 kilograma i nije viša od 172 centimetra.

Osim tih osnovnih fizičkih karakteristika savršena žena mora biti dobra u krevetu i zarađivati pristojnu svotu novaca za život. Ali žena ne sme da zrađuje previše da se muškarac ne bi osetio ugorženim.

Idealna žena mora da bude dobra kuvarica optimističnog duha. Idelana žena sme da pije, ali ne sme da se napija, mora da voli izlaske.

Što se tiče alkohola, njegova povremena konzumacija se traži, sklonost prema noćnim izlascima je plus, dok je pušenje strogo zabranjeno.

Ostaje samo još da se pitamo zašto se stalno govori o idealnim ženama, a idealnim muškarcima tako retko.? Ovako Btitanci zamišljalju idealnu ženu, a kako je zamišljaju Srbi?

(old_image)

Pogledajte još