Marko Bulat organizuje "Ratove zvezda" u Beogradu

0

Poznato je da je pevač Marko Bulat strastveni obožavalac filmova "Star Wars" i kolekcionar svega vezanog za ovaj serijal. Svoju ljubav dokazuje učešćem u "Star Wars" konvenciji koja će se u Beogradu po prvi put odigrati u nedelju 19. juna u SKC-u.

Poznati pevač Marko Bulat , veliki je fan filmova „Star Wars“, te ne iznenađuje da će aktivno učestvovati u organizaciji prve „Star Wars konvencije“, koja je zakazana za nedelju 19. jun u SKC-u.

Ovako nešto se prvi put organizuje u Beogradu, ovo je prilika da se „opipa“ koliko zaista ima nas koji smo „zagriženi“ za „Star Wars“. Biće veoma interesantno, oko 20 kolekcionara, među kojima sam i ja, će doneti svoje eksponate iz privatnih kolekcija. Biće raznoraznih lutaka, majici, oklopa… – rekao je za „Blic Puls“ Marko Bulat najavljujući prvu beogradsku „Star Wars“ konvenciju.

„Star Wars Fan Konvencija“ zakazana za 19. jun od 11 do 21h u SKC-u neće biti prodajnog karaktera, ali Marko se nada da će postati tradicija koja će okupljati fanove ovog serijala sa ovih prostora, slično kako se to dešava u svetu.

Konvencija posvećena epskoj sagi „Star Wars“ je prvi događaj i prvo okupljanje ljubitelja takve vrste zabave u našoj zemlji. U SAD se godišnje održi sličan događaj pod nazivom “Star Wars: Celebrations”.

A koliko strastveno Marko Bulat voli filmski serijal Džordža Lukasa saznajte u njegovom nastupu u emisiji Lune Lu…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.