Marko Bulat organizuje "Ratove zvezda" u Beogradu

Poznati pevač Marko Bulat , veliki je fan filmova "Star Wars", te ne iznenađuje da će aktivno učestvovati u organizaciji prve "Star Wars konvencije", koja je zakazana za nedelju 19. jun u SKC-u.

- Ovako nešto se prvi put organizuje u Beogradu, ovo je prilika da se "opipa" koliko zaista ima nas koji smo "zagriženi" za "Star Wars". Biće veoma interesantno, oko 20 kolekcionara, među kojima sam i ja, će doneti svoje eksponate iz privatnih kolekcija. Biće raznoraznih lutaka, majici, oklopa... - rekao je za "Blic Puls" Marko Bulat najavljujući prvu beogradsku "Star Wars" konvenciju.

"Star Wars Fan Konvencija" zakazana za 19. jun od 11 do 21h u SKC-u neće biti prodajnog karaktera, ali Marko se nada da će postati tradicija koja će okupljati fanove ovog serijala sa ovih prostora, slično kako se to dešava u svetu.

Konvencija posvećena epskoj sagi "Star Wars" je prvi događaj i prvo okupljanje ljubitelja takve vrste zabave u našoj zemlji. U SAD se godišnje održi sličan događaj pod nazivom “Star Wars: Celebrations”.

A koliko strastveno Marko Bulat voli filmski serijal Džordža Lukasa saznajte u njegovom nastupu u emisiji Lune Lu...

Pogledajte još