Finale Velikog brata 4 uz JK, Natu i Seve

0

Da li će produkcijska kuća "Emotion" napraviti najluđi provod na Balkanu 26. juna? Ako je suditi po glasinama, sve se čini da će im to poći za rukom, ako na bini finala Velikog brata 4 spoje tri velike zvezde: Jelenu Karleušu, Natašu Bekvalac i Severinu Vučković.

Nata je čelnicima „Emotiona“ već iznela ideje za svoj scenski nastup, za čiju realizaciju je izdvojeno više od 10.000 evra. Na spektakularnom performansu neće štedeti, ali zato hoće na garderobi, pa će se pojaviti u oskudnoj odevnoj kombinaciji. Seve će akcenat staviti na pesmu, pa je jednu od numera s poslednjeg albuma preradila za ovu priliku – otkriva „Kurir“.

Jelena Karleuša je pre neki dan do usijanja dovela klub Time Out, a isto planira i za finale Velikog brata 4 zakazano za 26. jun.

Numeru koju je tek snimila Ateljeu „Trag“ Karleuša krije kao zmija noge. Premijerno će je izvesti te večeri, a nastup će biti nešto najbolje što je od nje ikad viđeno – objašnjava izvor „Kurira“.

Kako se priča, osim sa JK, Natom i Seve, „Emotion“ je pregovarao i sa Lepom Brenom da otpeva jednu pesmu. Videćemo ko će se na kraju pojaviti na bini Velikog brata…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.