Ejmi Vajnhaus otkazala evropsku turneju

Koncert na kome se Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) saplitala po bini, zaboravljala reči pesama i praktično nije otpevala ni jednu celu pesmu, trebalo je da bude prvi od 12 koncerta na njenoj evropskoj turneji. Međutim, Ejmi je odlučila da otkaže nastup u Istanbulu i Atini, što javlja agencija zadužena za njen publicitet.

Predstavnici problematične pevačice su objavili da će "u najbržem mogućem roku" biti razrešeno da li će ona biti u stanju da nastavi svoju evropsku turneju koja bi trebalo da se završi u Bukureštu, 15. avgusta.

U obaveštenju koje su objavili njeni predstavnici piše da bi "Ejmi želela da se izvini fanovima koji je iščekuju u Turskoj i Grčkoj", ali "da oseća da je to prava stvar koju treba da uradi".

Ejmini publicisti se nisu izvinili razočaranim Beograđanima, ali zato su napisali i ovo:

- Uprkos što se osećala sigurnom da želi da ispuni svoje obaveze, ona se dogovorila sa menadžmentom da ne može da nastupa najbolje što može i da će se vratiti kući.

Ako se neke zemlje u kojima je Ejmi trebalo da nastupa pitaju zašto je "sprečena", možda bi trebalo da pogledaju sledeće...

AMY WINEHOUSE U BEOGRADU

Pogledajte još