Ejmi Vajnhaus otkazala evropsku turneju

0

Ejmi Vajnhaus je u nedelju otkazala deo svoje evropske turneje, samo dan nakon velikog beogradskog fijaska prouzrokovanog njenim problemom sa zavisnošću.

Koncert na kome se Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) saplitala po bini, zaboravljala reči pesama i praktično nije otpevala ni jednu celu pesmu, trebalo je da bude prvi od 12 koncerta na njenoj evropskoj turneji. Međutim, Ejmi je odlučila da otkaže nastup u Istanbulu i Atini, što javlja agencija zadužena za njen publicitet.

Predstavnici problematične pevačice su objavili da će „u najbržem mogućem roku“ biti razrešeno da li će ona biti u stanju da nastavi svoju evropsku turneju koja bi trebalo da se završi u Bukureštu, 15. avgusta.

U obaveštenju koje su objavili njeni predstavnici piše da bi „Ejmi želela da se izvini fanovima koji je iščekuju u Turskoj i Grčkoj“, ali „da oseća da je to prava stvar koju treba da uradi“.

Ejmini publicisti se nisu izvinili razočaranim Beograđanima, ali zato su napisali i ovo:

Uprkos što se osećala sigurnom da želi da ispuni svoje obaveze, ona se dogovorila sa menadžmentom da ne može da nastupa najbolje što može i da će se vratiti kući.

Ako se neke zemlje u kojima je Ejmi trebalo da nastupa pitaju zašto je „sprečena“, možda bi trebalo da pogledaju sledeće…

AMY WINEHOUSE U BEOGRADU

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.