Put vetra na Sinema sitiju

0

NOVI SAD, 20. juna 2011 (Beta) – Film "Put vetra" reditelja Saše Matijevića premijerno će biti prikazan u ponedeljak uveče u bioskopu Arena sinepleks na Festivalu Sinema siti (Cinema city) u Novom Sadu, u okviru selekcije Specijalne projekcije.

NOVI SAD, 20. juna 2011 (Beta) – Film „Put vetra“ reditelja Saše Matijevića premijerno će biti prikazan u ponedeljak uveče u bioskopu Arena sinepleks na Festivalu Sinema siti (Cinema city) u Novom Sadu, u okviru selekcije Specijalne projekcije.

Projekcija filma „Put vetra“ predstavlja i evropsku premijeru tog ostvarenja koje je uvršteno u takmičarski program 46. medjunarodnog filmskog festivala u Karlovim Varima, koji će biti održan u julu.

„Put vetra“ je priča o tridesetogodišnjem televizijskom reporteru koji prolazi kroz težak period. Odlaskom na zadatak, u njemu se bude intenzivna sećanja na odlazak voljene žene, koju ne može da preboli, da bi, posle susreta s neobičnim neznancem u parku, počeo da otkriva stvari, njemu važne a nevidljive i nedostupne običnom čoveku.

U ponedeljak će u u Novom Sadu, u okviru medjunarodne takmičarske selekcije Exit point biti prikazani filmovi „Crni hleb“ Agusta Vilaranga, „Obilaznica“ Bogdana Georga Apterija i „Crna Venera“ Abdelatifa Kešišea.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.