Marijana Mateus sprema doktorat kod Miće na Megatrendu!

Jedan od najmoćnijih srpskih biznismena i poznata lepotica već su mesecima u romansi, a strast između njih buknula je na jednoj od raskošnih žurki u Londonu, tvrdi list "Alo".

Mića i Marijana poznaju se već godinama, ali su tek posle jedne lude zajedničke noći odlučili da prestanu da sputavaju uzajamnu privlačnost, otkriva izvor blizak paru.

Marijana Mateus: Mi smo samo prijatelji!

Vezu sa vlasnikom fakulteta "Megatrend" Mićom Jovanovićem kreatorka Marijana Mateus je u potpunosti negirala, objašnjavajući da je s ovim biznismenom samo prijatelj.

- Mića i ja nismo u vezi, ma kakvi! To su takve gluposti. Mi smo prijatelji još odavno, upoznala sam ga preko Miodraga (Kostića) - tvrdi Mateusova, koja je demantovala i informaciju da su Jovanović i ona došli na Partizanovu žurku držeći se za ruke.

Zajednički prijatelji Miće i Marijane tvrde i da golupčići svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno.

Vremešni Mića važi u čaršiji za ljubitelja mlađih žena. Pre nekoliko godina bio u otvorenoj vezi s manekenkom Oljom Crnogorac. Sa misicom Sanjom Papić, bio je veren dve godine.

- U poslednje vreme su se često sretali na zajedničkim žurkama širom Evrope, u Londonu, Parizu... Na jednoj od njih, shvatili su da između njih dvoje postoji nešto više od drugarstva. Kasnije su i u Beogradu intenzivirali svoja viđanja. On joj je kao iskusan biznismen mnogo pomogao i u poslu - otkriva "Alo".

Jovanović: Možda neko nije dobro video
- Sve što je vezano za žurke i provode po Evropi i Beogradu je istina, ali smo Marijana i ja samo prijatelji - kaže Jovanović. Na opasku da su se na Partizanovoj proslavi pojavili držeći se za ruke, biznismen je ostao zagonetan: - Možda neko od posmatrača nije dobro video.

(old_image)

Pogledajte još