Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!

Glasovima žirija i ovacijama mnogobrojne publike izglasan je i prvi polufinalista Vladimir Gajić koji će se takmičiti za osvajanje glavne nagrade, putovanje u Zlatni Prag za dve osobe.

Za ocenu takmičara pobrinuo se žiri koji su činili Saška Janković, solista i muzičar, Ivan Aranđelović, urednik u listu Politika i Danijel Farkaš, novinar lista 24sata, a koji je predvodio Veselin Jevrosimović, kao i publika, čija se ocena merila jačinom aplauza.

(old_image)

Moji utisci su odlični i moram priznati da je žiri imao veoma težak zadatak da među brojnim talentovanim učesnicima izabere najbolje. Ovakav vid kulturnog dešavanja je itekako potreban Beogradu, a ujedno predstavlja jedinstvenu priliku mladima da pokažu svoju umetničku crtu.“, rekao je Veselin Jevrosimović.

Za podršku takmičarima tokom celog serijala zaduženi su Igor Brakus i Smiljan Banjac, kao i bend „Euterpa“ koji su se pobrinuli i za uzavrelu atmosferu na otvaranju u kojoj je uživala mnogobrojna publika pod vedrim nebom Beograda.

Takmičenje „Staropramen karaoke“ održava se od 21. juna do 23. avgusta, a pravo učešća imaju svi istinski poznavaoci piva, ljudi koji uživaju u druženju sa prijateljima. Učesnici će svoje veštine u karaoka izvođenjima moći da dokažu u sedam kvalifikacionih, dve polufinalne i finalnoj večeri koja će se održati 23. avgusta. Titulu pobednika „Staropramen karaoka“ poneće najtalentovaniji takmičar koga čeka sjajno putovanje u Prag za dvoje, dok su za ostale takmičare pripremljene brojne nagrade.

Pogledajte još