Srbi napali facebook američke "komičarke"

Čelsi je u svojoj emisiji izvređala srpsku publiku koja je došla na koncert Ejmi Vajnhaus, ministra odbrane Dragana Šutanovca i celu naciju.

Pokrenuta je internet peticija kojom se od Čelsi traži izvinjenje. Čelsi Hendler, voditeljka zabavne tok šou emisije "Chalsea Lately",na "E! televiziji" izazvala je negativne reakcije posle podrugljivih komentara na račun srpske publike.

Ministra odbrane Dragana Šutanovca nazvala je boljševikom, čudila se tome što Srbi imaju facebook i smeju da posećuju koncerte.

Na internet sajtu www.change.org napravljena je peticija u kojoj se zahteva da Hendlerova uputi zvanično izvinjenje Srbima zbog svog nastupa.

Komnetari građana Srbije upućeni Hendlerovoj su uglavnom eudkativnog tipa, u kojima se obaveštava neobaveštena voditeljka o tome kakva je zapravo situacija u Srbiji i šta se desilo na koncertu. Da budemo iskreni do kraja ima i dosta psovki i teških uvreda. Čelsi je označena i kao nacista i rasista.

Luka: !"Zanimljiv mi je način na koji se "istresa" nas Srbima. Svi znaju da na svetu postoje dve vrste ljudi, oni koji su Srbi i oni koji bi želeli da su Srbi."

Danijel:
"Trebalo bi da te je sramota što tako pričaš o Srbiji, možda ne bi bilo loše da odeš tamo i vidiš kako je pre nego što daš ovako užasne komentare...

Bojana: Užasno sam razočarana zbog onoga što si rekla o mojoj zemlji. Voella sam da gledam tvoj šou kao i puno Srba, ali sada... Ne znam koliko znaš o Srbiji, ali šta god da si znala 20. juna ne daje ti pravo da vređaš bilo koga.

(old_image)

Pogledajte još