Partizan igrao nerešeno sa Olimpijom

Gosti iz Beograda, koji se nalaze na pripremama u Sloveniji, dva puta su vodili. Strelci su bili Zvonimir Vukić u 30. minutu iz penala i Marko Šćepović u 79, kada je "ukrao" loptu neopreznom Daretu Vršiču i lako savladao istrčalog golmana Kristiana Lipovca.

Dvostruki strelac za Olimpiju bio je kapiten Dare Vršič. On je u 53. minutu savladao Radišu Ilića odličnim udaracem sa 19 metara za 1:1, a potom u 88. minutu iz penala za 2:2.

Prethodno je Asamoa Frimpong iz Gane, koji se nalazi na probi u Partizanu, oborio protivničkog igrača, a utisak je da je faul bio van šesnaesterca.

Ova utakmica odigrana je na novom stadionu Stožice, povodom sto godina fudbala u Ljubljani.

Pored navijača Olimpije, na tribinama je bila i grupa od nekoliko desetina pristalica Partizana, koji su paljenjem baklji proslavili vodeći gol crno-belih.

Fudbalerima Partizana duel sa Olimpijom bio je druga provera od početka priprema za novu sezonu. Oni su 19. juna na svom stadionu pobedili Rabotnički iz Skoplja sa 5:1.

Naredni meč crno-beli će igrati u nedelju u Gracu, protiv ukrajinskog Metalista iz Harkova.

Olimpija: Lipovac (od 80. Džafić), Sretenović (od 72. Anđelković), Delame Mlinar, Jović (od 59. Kašnik), Božič (od 46. Radujko), Salkić, Ivelja (od 46. Rujović), Omladič (od 46. Škerjanc), Fink, Vršič, Velenčić (od 76. Bešić).

Partizan: Stojković (od 46. R. Ilić), Aksentijević, Savić (od 32. Otašević, 61. Frimpong), Ivanov (od 32. Stanković), Volkov (od 46. Davidov), Kamara (od 33. Petrović, od 61. Brašanac), Babović (od 46. S. Marković), Vukić, S. Ilić (od 46. Velingson), L. Marković (od 46. Dijara), Jovančić (od 46. Šćepović).

(Beta)

Pogledajte još