Jelena i Ziki danas na terenu

Jelena Janković će sa Anastasijom Pavljučenko igrati duel 1. kola protiv Sabrine Lisicki iz Nemačke i Samante Stosur iz Australije, koje su prvi nosioci na turniru.

Predviđeno je da taj meč da bude treći na četvrtom terenu, na kojem takmičenje počinje u 13.00.

Nenad Zimonjić će sa Majklom Lodrom iz Francuske, posle dva odlaganja zbog kiše, igrati susret 1. kola muškog dubla protiv Frederika Žila i Portugala i Rubena Ramireza Hidalga iz Španije. Oni će u 13.00 otvoriti program na terenu šest.

Branilac trofeja u Vimbldonu, Rafael Nadal, igraće u 3. Kolu poslednji meč na prvom terenu protiv Žila Milera iz Luksemburga.

Zanimljiv meč očekuje se na centralnom terenu između četvrtog nosioca Endija Mareja iz Škotske i hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića.

Pre njih dvojice na centralnom terenu, na kojem program počinje u 14.00 sastaju se Danijela Hantuhova iz Slovačke i Viktorija Azarenka iz Belorusije, odnosno Felisijano Lopez iz Španije i Endi Rodik iz SAD, koji otvaraju program na tom igralištu. Sva tri duela su u okviru 3. kola.

Vodeća na svetskoj rang listi teniserki Karolina Voznijacki iz Danske igraće meč 2. kola protiv Viržini Razano iz Francuske, u 13.00 na terenu dva.

(Beta)

Pogledajte još