Ko je ispao iz kuće Velikog brata?

Prvi je ispao Nikola. Voditeljke još nisu stigle ni da kažu „Dobro veče“ a već su objavile da najmanje glasova ima Nikola. Obožavatelj devojaka, Nikola, rekao je da se između njega i Tamare ništa nije desilo, jer je to ono što publiku najviše zanima. On će ostati upamćen kao tip koji „ne miruje“, iako ima devojku, on jednostavno voli da flertuje.

Za njim je ubrzo krenuo i Lester. On kaže da je imao predosećaj da izlazi, zato je maltene jedva čekao da se pridruži Nikoli. Lester, „lep i dobar dečko“ iz Makedonije, uvek nalickan i zategnut, ostavlja utisak mirnog momka.

Treći izlazi Nirmal. Voditeljke su ga prozivale da „sve zna“, u prevodu – da se mnogo pravi pametan. Bilo kako bilo, samouvereni Nirmal napustio je kuću, dok su ga ostali ukućani gledali u neverici.

I na kraju, Nemeš odlazi iz kuće. Izgladio je nesuglasice sa Marijanom, zato je usledio dug oproštajni poljubac. On nije hteo da odgovara na voditeljska pitanja...

Iako smo očekivali da je sve ovo deo šale i da ćemo ovu četvoricu, koja su bila favoriti, videti na otpadu, to se nije desilo.

Čekamo finale Velikog brata i pobednika!

Pogledajte još