Ja imam talenat finale večeras u 21 sat

0

Čuvajte dlanove večeras je finale takmičenja "Ja imam talenat". Najboljih 10 kandidata izborilo se svojim talentom da nastupi u finalu koje je večeras od 21 sat na programu RTS-a.

Pred publikom i žirijem takmičenja „Ja imam talenat“, (Ivan Tasovac, Danica Maksimović i Aleksandar Milić Mili) nije ni malo lak zadatak.

Da li će četiri klarineta Kvartet Nevski dobiti vaš glas ili zadivljujući nastup uz sopstvenu koreografiju Borisa Lukmana, a sve to uz muzički mix legende popa Michael Jacksona.

Pravo čudo od deteta dok svira na bubnjevima Đurađ Đuričić sa svojih samo 7 godina predstavlja se kompozicijom ”Jump” grupe Van Helen i neće ostaviti ravnodušnim mnoge.

„Svi smo jednaki“ plešući nam šalju poruku Milica Đokić i Nenad Mahmutović, članovi „Organizacije gluvih i nagluvih“ iz Paraćina, koji svojim optimizmom, verom,radom i energijom pokazuju da su snovi ostvarivi.

Za pokrete u vazduhu viće nego na podlozi u finalu su zaslužni Akrobatska grupa USB iz Niša, izvodeći sopstvenu koreografiju sa akrobatskim elementima, imaće konopac i slack-line traku, kao i bicikl.

Epitet pravog talenta snažno sa puno razloga svakako nosi Anđela Nikolić, koja se u finalu predstavlja izvodeći kompoziciju „Polka Intermeco“. Muzičku školu pohadja tek dve godine, a za to vreme osvojila je 17 prvih mesta, od čega 9 laureata.

Operska diva u ovogodišnjem Talentu – Draga Džinić u finalu peva najpopularniju ariju ,“Casta diva“ iz opere „Norma“ od Belinija, a u slobodno vreme bavi se dizajniranjem nakita koji sama izradjuje.

Katarina Bogićević 13-godišnja učenica iz Podgorice zapamćena po svom simpatičnom nastupu sa još simaptičnijim nazivom „Vaška“, u finalu nam se predstavlja miksom španske, engleske i francuske muzike „Čarobni šeširi“.

Soul glasom koji prosto obuzima Katarina Jovanović iz Kruševca peva pesmu „Je veux“ francuske grupe Zaz, dok će brat i sestra Tamara i Dušan Milanivić pevajući „Ja bih te sanjala“ grupe Negativ i ovoga puta zasigurno razgaliti i izazvati buru emocija dok ih budemo slušali.

Pobednik osvaja ček na 100.000 evra. Šta mislite ko će pobediti?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.