Ja imam talenat finale večeras u 21 sat

Pred publikom i žirijem takmičenja "Ja imam talenat", (Ivan Tasovac, Danica Maksimović i Aleksandar Milić Mili) nije ni malo lak zadatak.

Da li će četiri klarineta Kvartet Nevski dobiti vaš glas ili zadivljujući nastup uz sopstvenu koreografiju Borisa Lukmana, a sve to uz muzički mix legende popa Michael Jacksona.

Pravo čudo od deteta dok svira na bubnjevima Đurađ Đuričić sa svojih samo 7 godina predstavlja se kompozicijom ”Jump” grupe Van Helen i neće ostaviti ravnodušnim mnoge.

"Svi smo jednaki" plešući nam šalju poruku Milica Đokić i Nenad Mahmutović, članovi "Organizacije gluvih i nagluvih" iz Paraćina, koji svojim optimizmom, verom,radom i energijom pokazuju da su snovi ostvarivi.

Za pokrete u vazduhu viće nego na podlozi u finalu su zaslužni Akrobatska grupa USB iz Niša, izvodeći sopstvenu koreografiju sa akrobatskim elementima, imaće konopac i slack-line traku, kao i bicikl.

Epitet pravog talenta snažno sa puno razloga svakako nosi Anđela Nikolić, koja se u finalu predstavlja izvodeći kompoziciju "Polka Intermeco". Muzičku školu pohadja tek dve godine, a za to vreme osvojila je 17 prvih mesta, od čega 9 laureata.

Operska diva u ovogodišnjem Talentu - Draga Džinić u finalu peva najpopularniju ariju ,"Casta diva" iz opere "Norma" od Belinija, a u slobodno vreme bavi se dizajniranjem nakita koji sama izradjuje.

Katarina Bogićević 13-godišnja učenica iz Podgorice zapamćena po svom simpatičnom nastupu sa još simaptičnijim nazivom "Vaška", u finalu nam se predstavlja miksom španske, engleske i francuske muzike "Čarobni šeširi".

Soul glasom koji prosto obuzima Katarina Jovanović iz Kruševca peva pesmu "Je veux" francuske grupe Zaz, dok će brat i sestra Tamara i Dušan Milanivić pevajući "Ja bih te sanjala" grupe Negativ i ovoga puta zasigurno razgaliti i izazvati buru emocija dok ih budemo slušali.

Pobednik osvaja ček na 100.000 evra. Šta mislite ko će pobediti?

Pogledajte još