Kristofer Meloni u filmu o Supermenu

0

LOS ANDJELES, 26. juna 2011. (Beta) – Kristofer Meloni, koji je nedavno napustio seriju "Red i zakon: jedinica za specijalne žrtve" posle 12 sezona, biće uskoro vidjen na velikom platnu u novom filmu o Supermenu, objavljeno je na sajtovima koji prate filmsku industriju.

LOS ANDJELES, 26. juna 2011. (Beta) – Kristofer Meloni, koji je nedavno napustio seriju „Red i zakon: jedinica za specijalne žrtve“ posle 12 sezona, biće uskoro vidjen na velikom platnu u novom filmu o Supermenu, objavljeno je na sajtovima koji prate filmsku industriju.

Meloni (50) je otkrio da će u „Čoveku od čelika“ Zaka Snajdera igrati lik koji se zove General, ali je odbio da iznese bilo kakve detalje. Na internetu su se pojavile mnoge spekulacije o tome ko bi mogao biti taj General, od Supermenovog ljutog neprijatelja Leksa Lutora do generala Sema Lejna, oca Lois Lejn.

U „Čoveku od čelika“ Supermena igra Henri Kavil, Ejmi Adams će biti Lois Lejn, Dajana Lejn i Kevin Kostner su Zemljani koji su usvojili dečaka sa Kriptona, Marta i Džonatan Kent, dok će Supermenovi biološki roditelji, Kriptonci, biti Rasel Krou i Džulija Ormond.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.