Ja imam talenat - Milica i Nenad su pobednici!


Prvu nagradu i 100.000 evra osvojio je gluvonemi igrački par Milica Dokić i Nenad Маhmutović iz Paraćina, što su mnogi pozdravili aplauzima i komentarima da je nagrada otišla u prave ruke.

Milica i Nenad su kratko objasnili da hendikep ne znači nedostatak vrednosti i da svi bez obzira na starost ili bolest mogu da uživaju u životu, muzici i plesu.

Ž
iri u sastavu direktor Beogradske filharomije Ivan Tasovac, glumica Danica Maksimović i producent Aleksandar Milić Mili nisu krili svoje oduševljene nastupima takmičara.

Kao što često biva u životu i ovog puta kada su razlike male ili skoro nepostojeće o pobedniku je odlučivala čisto sreća i publika.

Takmičari, uglavnom iz unutrašnjosti Srbije, pokazali su da i pored škola u kojima je nastava umetnosti svedena na rudimentarni nivo, ukusa i talenta za malu državu ima sasvim dovoljno. Danica Maksimović je u jednom trenutku rekla, da se teško može na ovako malom prostoru naći ovoliko talenata.

Drugo mesto osvojio je Đurađ Đuričić, a treće Anđela Nikolić. Đurađ iz Kraljeva ima sedam godina i ne mora da brine za svoju karijeru bubnjara. Da i bez alata ima zanata pokazala je Anđela iz Nikinaca. Ova devojčica nema svoju harmoniku, već dolazi u školu tri puta nedeljno da vežba na iznajmljenom instrumentu na kojem je i nastupila.

A treće Anđela Nikolić, devojčica koja odlično svi harmoniku...

Pogledajte još