Otvoren Greb greb letnji bioskop na Adi Ciganliji

0

Projekcijom holivudskog blokbastera "Mamurluk u Bangkoku" na Adi Ciganliji je svečano otvoren "Greb greb letnji bioskop na Adi". Prvoj projekciji prisustvovalo je oko 200 gledalaca koji su imali priliku da budu prvi posetioci najveće bioskopske atrakcije u gradu ovog leta!

Letnji bioskop na Adi su svečano otvorili predstavnici JP „Ada Ciganlija“ i distributerske kuće „Tuck“, koji su zajedno sa Državnom lutrijom podarili ovaj jedinstveni vid zabave Beograđanima.

Veliko mi je zadovoljstvo što smo zvanično otvorili ovaj sjajni prostor za koji verujem da će tokom čitavog leta biti glavno mesto okupljanja ljubitelja filma i dobre zabave. Greb greb letnji bioskop će biti jedinstveno mesto u gradu, jer će pored bioskopskih projekcija najpopularnijih filmskih hitova imati svoju namenu i tokom dana, kada će našim posetiocima na raspolaganju biti veliki broj zanimljivih pratećih programa. Otvoreni bioskop smo uvrstili u našu ponudu kako bi ljubiteljima Ade Ciganlije obezbedili celodnevnu zabavu u prirodnom okruženju omiljenog beogradskog izletišta – rekao je Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija“.

Bioskop je podeljen u dve specijalno uređene zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađima, koji će moći da uživaju u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su u drugoj zoni obezbeđene udobne ležaljke zahvaljujući kojima će posetioci bioskopa na Adi imati savršen ugođaj.

Projekcije će biti organizovane svakoga dana u terminima od 21 i 23 časova, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara.

Bioskop će biti otvoren i tokom dana, kada postaje „zona zabave“, gde će posetioci moći da igraju stoni fudbal, „Sony Play Station 3“, koriste internet i uživaju u mnogobrojnim iznenađenjima.

Tokom dva meseca koliko će raditi bioskop, publika će imati priliku da pogleda najbolja kinematografska ostvarenja u proteklom periodu, svih žanrova i za sve uzraste.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.