Otvoren Greb greb letnji bioskop na Adi Ciganliji

Letnji bioskop na Adi su svečano otvorili predstavnici JP "Ada Ciganlija" i distributerske kuće "Tuck", koji su zajedno sa Državnom lutrijom podarili ovaj jedinstveni vid zabave Beograđanima.

(old_image)

- Veliko mi je zadovoljstvo što smo zvanično otvorili ovaj sjajni prostor za koji verujem da će tokom čitavog leta biti glavno mesto okupljanja ljubitelja filma i dobre zabave. Greb greb letnji bioskop će biti jedinstveno mesto u gradu, jer će pored bioskopskih projekcija najpopularnijih filmskih hitova imati svoju namenu i tokom dana, kada će našim posetiocima na raspolaganju biti veliki broj zanimljivih pratećih programa. Otvoreni bioskop smo uvrstili u našu ponudu kako bi ljubiteljima Ade Ciganlije obezbedili celodnevnu zabavu u prirodnom okruženju omiljenog beogradskog izletišta - rekao je Zoran Gajić, direktor JP "Ada Ciganlija".

(old_image)

Bioskop je podeljen u dve specijalno uređene zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađima, koji će moći da uživaju u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su u drugoj zoni obezbeđene udobne ležaljke zahvaljujući kojima će posetioci bioskopa na Adi imati savršen ugođaj.

Projekcije će biti organizovane svakoga dana u terminima od 21 i 23 časova, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara.

Bioskop će biti otvoren i tokom dana, kada postaje "zona zabave", gde će posetioci moći da igraju stoni fudbal, "Sony Play Station 3", koriste internet i uživaju u mnogobrojnim iznenađenjima.

Tokom dva meseca koliko će raditi bioskop, publika će imati priliku da pogleda najbolja kinematografska ostvarenja u proteklom periodu, svih žanrova i za sve uzraste.

Pogledajte još