"Input" grupe Vrooom na Exit etiketi

0

Nakon šestogodišnje diskografske pauze grupa VROOOM i Exit Label poklanjaju vam INPUT. Novi album najavljen je singlom uz video spot za pesmu “Privremeno stanje”, koja otvara ovo izdanje i koja se početkom godine našla u vrhu svih značajnih top lista.

Na albumu dostupnom za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.tv je devet numera prepoznatljivog zvuka grupe VROOOM izraženog u rasponu od energičnih pesama plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala.

EXIT label je online etiketa, nastala u februaru 2009. godine kao odgovor na novi način distribucije muzike, sa željom da kvalitetnim domaćim izvođačima pruži što bolju promociju, kako kroz besplatan download, tako i nastupima uživo. Na ovaj način Exit, uz podršku Tuborga, stavlja postojeću infrastukturu i promotivne kampanje za Exit festival i u službu promocije bendova. Exit online etiketa nastaviće da predstavlja najbolja imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatan download, i aktivno će promovisati muzičare sa ovih prostora.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.