Draganu Šutanovcu mama plaća mobilni telefon

U intervuu za list "Press" ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac priznao je da je veliki problem Srbije loš imidž u svetu i još veći to što nije toga svesna.

- I 10 godina nakon demokratskih promena pamtim reči koje je izgovorio britanski ambasador Čarls Kroford kada je odlazio sa te dužnosti. Rekao je da Srbija ima dva izuzetno velika problema, od kojih je jedan loš imidž u inostranstvu, a drugi što Srbija toga, nažalost, nije svesna. Ako pogledamo kakve su slike iz Srbije obišle svet 90-ih godina, ali i proteklih meseci, poput divljanja huligana na stadionu u Italiji tokom utakmice reprezentacije, ili nasilja prilikom održavanja Parade ponosa u Beogradu, jasno nam je zašto Srbija ima taj imidž u svetu i zašto svi pokušavamo da taj imidž promenimo - kaže Šutanovac.

Ministar odbrane tvrdi da na koncete, na kojima se često viđa, ide zato što voli muziku, a ne zbog toga da bi bio viđen.

Upitan zašto naši političari stalno izbegavaju odgovor o iskustvima sa pušenjem trave. Šutanovac naglasio da se kao mladić bavio sportom

- Kraj u kom sam odrastao, u to vreme nije bio poznat po narkoticima i nikada nisam imao afinitet prema tome. Nažalost, vremena su se promenila i danas je to mnogo dostupnije mladim ljudima.

Ministar odbrane je potvrdio da mu majka i dalje plaća račune za mobilni telefon?
- Hahaha, da. Zato nikada ne dugujem.

Pogledajte još