Kako Kameron Dijaz održava savršenu liniju u 38 godini?

Životna energija Kameron Dijaz je u usponu, jer ona ne haje za godine, već živi punim plućima - radi, zaljubljuje se, pazi kako se hrani, surfuje... Jednom rečju, Kem je dokaz da se u Holivudu može uživati u životu bez poroka!

(old_image)

Za magazin "USA Weekend", neskidajući osmeh sa lica tokom fotografisanja i intervjua, Kem je ispričala kako uživa što je posao stalno vodi na različite strane.

- Mislim da sam rođena da živim na putu. Putujem od svoje 16 godine i kada sam negde predugo nešto me natera da idem na neko drugo mesto - kaže Kem koja i sada putuje promovišući svoj novi film "Bad Teacher" s kojim je obišla Moskvu, Berlin, London...

U 38 godini, kada većina žena počinje da oseća nostalgiju za mladošću, Kem, energična kakva uvek jeste, kaže da "kada se osećaš fizičkim jakim, to omogućava da se osećaš drugačije pred svetom i u svojoj odeći".

U svojoj novoj komediji "Bad Teacher", Kem igra profesorku koja pije, psuje i puši marihuanu. Ona kao "loša profesorka" motiviše svoje učenike da pobede u takmičenju samo kako bi osvojila novac i ugradila silikone, a sve sa ciljem da zavede bogatog mladog profesora na zameni koga igra njen bivši dečko Džastin Timberlejk.

Svojim odnosom prema nekadašnjem životnom, a sadašnjem glumačkom partneru Džastinu Timberlejku, Kem dokazuje da je moderna dama koja nema problem da se profesionalno druži sa svojim bivšim dečkom:

- Uvek smo se sviđali jedno drugom. Nisam ista osoba koja sam bila dok sam bila u vezi sa Džastinom. Naši životi su krenuli različitim putevima i to je OK.

Kem je poznata po svojim dugim, izvajanim nogama koje uživa da pokaže noseći kratke šorceve i haljine. Takođe, ona nikada ne preteruje sa šminkom, jer je oduvek imala problema sa bubuljicama, pa za magazin "USA Weekend" kaže da sve što uveče uradi je da opere lice i stavi hidrantnu kremu.

(old_image)

Međutim, Kem je svesna svojih godina, pa više ne jede prženu hranu svaki dan kao što je to činila pre:

- Dok sam bila u dvadesetim godinama jela sam prženu hranu od jutra do mraka. Ali, morala sam to da promenim. Obožavam prženu piletinu i pomfrit. Sada ih ne jedem. S godinama sam shvatila da sam se previše trudila da svarim sve što pojedem, pa sam odlučila da to nije fer prema mom telu. Ako svoje telo hranite đubretom, brže će da se uruši, pa sam odlučila da prestanem.

Umesto teške, pržene hrane, Kem leti jede grilovano povrće sa začinskim biljem, piletinom, ribom, stejkom i škampima i sve to sa kapljicom ulja. Popularna glumica u hranu so dodaje tek kada je skine sa roštilja. Za doručak Kem jede kombinaciju belnaca, dinstantog paradajza i ovsene kaše. Uopšte ne jede beli hleb i pastu od belog brašna.

Međutim, iako disciplinovana, Kem ipak leti ne može da odoli hot dogovima, pivu i dobroj partiji bejzbola njenog omiljenog tima Los Angeles Dodgers. Ovaj tim glumica prati još detinjstva, kada je sa pokojnim ocem Emiliom išla na svaku utakmicu.

- Ne postoji ništa kao hot dog i pivo na utakmici Dodgersa. Čisto zadovoljstvo je pojesti hot dog na sportskom događaju - kaže Kem čiji dečko Aleks Rodrigez je igrač bejzbola, ali tima New York Yankees.

Poznato je da je Kem ljubiteljka sportova, posebno surfinga u kome uživa u svakoj prilici. Međutim, kako je nedavno izjavila, "najdraži sport joj je seks".

Kako ne voleti Kameron Dijaz?! Ona je i ortak i seksi dama, i surferka i diva crvenih tepiha, i sjajna komičarka i iskrena prijateljica...

Foto i izvor: USA Weekend

Pogledajte još