Joss Stone snimila album za manje od nedelju dana

Kako javlja servis music-news.com, Joss Stone je uspela da u rekordnom roku završi novi album - na snimanje je potrošeno nešto manje od nedelju dana. Za produkciju je bio zadužen Dave Stewart, član bivšeg veoma popularnog dueta Eurythmics, a pevačica, koja je nedavno bila predmet bizarno pokušaja ugržavanja svoje imovine, a možda i života, kaže da se za vreme snimanja "fantastično provela":
"Bilo je jako zabavno praviti novi album sa osobom kakva je Dave. otišli smo u Nashville na nekih šest dana, snimali i improvizovali sve vreme, i na kraju svega toga se pojavio album koji zvuči jako cool. verujem da je to sbog toga što je bend bio veoma dobar i uvežban, studio je bio izuzetan, i toliko mnogo ljudi je dobro radilo svoj posao da je sve moralo da ispadne dobro."
24.godišnja pevačica otkriva i da je sa Stewartom radila i ranije, a da joj je jedan od idola bila njegova Eurythmics koleginica, pevačica Annie Lennox:

"Sa Daveom sa prvi put radila kada sam imala 16 godina, i naravno da sam bila malo uplašena - u tom periodu sam se plašila bukvalno svega. Za vreme odrastanja sam stalno slušala pesme Annie Lennox, kao i moji roditelji, i kada sam ga prvi put videla, bila sam u fazonu: 'Ne mogu da verujem, pa ti si uradio sve te albume? Wow, neverovatno šta mi se događa...'"

Izvor: music-news.com

Pogledajte još