Propao dogovor oko izgradnje stadiona

0

GORNJI MILANOVAC, 29. juna 2011. (Beta) – Predsednik Sportskog društva "Takovo" u Gornjem Milanovcu Tomislav Marković odbio je u sredu da potpiše sporazum sa opštinom o naknadi za izgradnju novog stadiona Fudbalskog kluba "Metalac" i podneo ostavku na tu funkciju.

GORNJI MILANOVAC, 29. juna 2011. (Beta) – Predsednik Sportskog društva „Takovo“ u Gornjem Milanovcu Tomislav Marković odbio je u sredu da potpiše sporazum sa opštinom o naknadi za izgradnju novog stadiona Fudbalskog kluba „Metalac“ i podneo ostavku na tu funkciju.

Marković je izjavio agenciji Beta da je bio doveden u situaciju da krivično odgovara jer nije imao potpis na saglasnost predsednika Skupštine sportskog društva Dmitra Radonjića, koji je najavio pokretanje sudskog procesa.

„Zbog svega što se dogadja i višegodišnjih prepucavanja oko izgradnje ovog stadiona podnosim ostavku na mesto predsednika Sportskog društva i na sve sportske funkcije u ovom gradu, a ako treba neću ni utakmice da gledam“, rekao je Marković.

Novi fudbalski stadion treba da se gradi i na delu zemljišta koji pripada „Takovu“. Opština se obavezala da garantuje nepovredivost granica sadašnjeg glavnog terena Takova i obezbedi nove parcele za izgradnju pomoćnih terena.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.