Dača Ikodinović: Poželeo sam da umrem

0

Proslavljeni sportista Danilo Dača Ikodinović odlčio je otvori dušu i ispriča savoje muke, koje se kako izgleda samo mogu porediti s kletvom "dabogda imao, pa nemao".

Dača je u jednom momenu, kako sam kaže, bio „okićen zlatnim medaljama, pa reko noći postao ‘invalid” i poželo da umre’, imao je ženu koju je „voleo kao Boga“

U emisiji „Dobro veče, Srbijo“ TV „Pink“ Dača je rekao da je poželeo da umre posle strašne saobraćajne nesreće, kada se probudio posle skoro 200 hirurških intervencija urađenih u roku od mesec dana.

Da sam mogao da zažmurim i umrem verovatno bih to i uradio. Da, poželeo sam da umrem. A onda sam sebe pitao: jesi li bio mangup da sedneš pijan i da voziš 150 na sat? Jesi! E, onda opet budi mangup i izađi iz svog tog sranja…Jeste lepo sedeti i piti sa prijateljima, ali da nakon toga ne treba da se vozi – jasan je Danilo Ikodinović.

Morao je da nauči da otvara paštetu pomoću zuba, bio je dešnjak, a sada piše levom rukom.

Površno poznanstvo s Milicom Dražin

Dača je opovrgao glasine da je bio u vezi sa Milicom Dražin.

– Poznajem je. Ali, dosta površno – bilo je sve što je Danilo Ikodinović rekao o toj devojci.

Da li je Nataša Bekvalac prevarila Daču?

– Pisalo se da je Nataša bila i sa Miodragom Kostićem Koletom i sa Novakom Đokovićem za vreme braka sa vama? – pitala je Jelena Bačić Alimpić, a Ikodinović je odgovorio:
– Ona to nikada nije demantovala. Govorila je: “Ako demantujem, onda je to istina”. Da se za mene pisalo da sam sa nekim devojkama sa kojima nisam, ja bih to demantovao”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.