Christina Grimmie o novom albumu

Pre nedelju dana, najnovije prošlogodišnje "YouTube otkriće", 17-godišnja Christina Grimmie, predstavila je i svoj prvi album. Izdanje pod nazivom "Find Me" je objavljeno ekskluzivno na servisu iTunes, a kako kaže, mlada pevačica, koja se proslavila obradama izvođača kao što su Lady Gaga ili Nelly, ona većinu novih pesama potpisuje kao svoj autorski materijal:

"Na albumu ima osam pesama, a od njih sam ja, sama ili kao ko-autorka, napisala sedam. Jako sam zadovoljna kako je sve na kraju ispalo." Grimmie za MTV News dodaje:
"Moj zvuk trenutno može da se opiše kao pop-synthy-dance. Ali ja sam i dalje u velikoj meri jedna 'rock devojka', i uvek volim da ubacim i malo črvršćeg zvuka. Nadam se da će moj zvuk vremenom evoluirati u nešto veće i bolje, ali trenutno sam prezadovoljna albumom"
Iako je postala poznata svojim obradama koje su bile dostupne svima, nije isti slučaj i sa albumom "Find Me" - za sada je besplatno dostupno svega nekoliko pesama.

Posle nedelju dana na tržištu sa svojim debi izdanjem, ova mlada autorka ulazi na tri različite liste magazina Billboard (osim Social 50, na kojoj je bila i ranije, sada je i na Billboard 200, Top Digital Albums i Heatseekers Songs listama), nastupa kao podrška na nadolazećoj turneji Selene Gomez, a Selenini roditelji i preuzimaju brigu i o njenom menadžmentu.
YouTube kanal Christine Grimmie sada ima preko 140 miliona pregleda, a mlada zvezda je na 42. mestu na ovom video portalu po broju pretplatnika - trenutno je aktivno prati preko 900 hiljada ljudi.

Pogledajte još