Superligaši zadovoljni lošim stanjem u fudbalu

0

BEOGRAD, 29. juna 2011. (Beta) – Fudbalski klub Crvena zvezda ocenio je da je Zajednica superligaša, na sednici Izvršnog odobora u sredu, odbila predlog o reformi lige jer je "zadovoljna postojećim stanjem u srpskom fudbalu, koje je po mišljenju javnosti veoma loše".

BEOGRAD, 29. juna 2011. (Beta) – Fudbalski klub Crvena zvezda ocenio je da je Zajednica superligaša, na sednici Izvršnog odobora u sredu, odbila predlog o reformi lige jer je „zadovoljna postojećim stanjem u srpskom fudbalu, koje je po mišljenju javnosti veoma loše“.

„Poštujemo odluku drugih klubova, ali moramo da naglasimo da je razumemo kao zadovoljstvo postojećim stanjem u srpskom fudbalu, koje je po mišljenju javnosti veoma loše“, stav je Zvezde, koji je agenciji Beta preneo portparol tog kluba Marko Nikolovski.

Zajednica superligaša u sredu je na sednici Izvršnog odbora odbila predlog Zvezde o promenama u Super ligi, kao i predlog o vanrednim izborima u Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

Iz Crvene zvezde su poručili da ubuduće „neće davati nove predloge za reformu takmičenja“, ali da će „preduzeti korake kako bi zaštitili svoja prava u okviru Zajednice superligaša, a posebno u domenu marketinga i televizijskih prava“.

Crveno-beli su, medjutim, poručili da „neće prekinuti bitku za vanredne izbore“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.