Dvomilioniti posetilac Exit festivala

Procenjuje se da će dvomilioniti proći kroz kapije festivala u subotu, 9. jula oko 22h. On ili ona dobiće zlatni vaučer – desetogodišnju VIP propusnicu za Exit festival. Takođe, za njega/nju i za prijatelja biće obezbeđene VIP propusnice na Exitu 2011, večera za dvoje i besplatni tokeni do kraja festivala. Exit će mu/joj pokloniti i paket iz Exit Shopa i druge vredne Exit nagrade. Ni to nije sve: dvomilionitog očekuje i specijalno iznenađenje na festivalu.

Poskupljenje Exit ulaznica od 5. jula
Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 6 990 dinara do ponedeljka, 4.jula. Već u utorak, 5. jula ujutru, cena ulaznice za četiri dana Exit-a iznosiće 10990 dinara. Ponedeljak, 4. jula biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom, tj. do tog datuma u ponoć studenti će moći da kupe paket ulaznica po ceni od 5 990 dinara, a srednjoškolci za 4 990 dinara. Ulaznica za Exit Village može se kupiti po ceni od 2 490 dinara na sajtu exitfest.org.
Zamena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamena počinje u ponedeljak, 4. jula u 10h.

Ulaznice mogu da se kupe u Converse prodavnici u Shoping centru Ušće u Beogradu, na prodajnom mestu Gigstix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, u Turističkoj organizaciji Novog Sada, ulica Modene 1, u filijalama Erste banke, kao i online, preko sajta Gigstix.com.

Pogledajte još