Mandić: U Partizanu samo najbolji

0

Povratnik u redove Rukometnog kluba Partizan Vladimir Mandić, izjavio je da je veoma srećan zbog povrataka u omiljeni klub, napominjući da je sjajnoj formi, koja prema njegovim rečima može pomoći crno-belima da nastave da osvajaju trofeje.

„Velika je čast igrati za Partizan, a imam osećaj da sam se vratio kući“, istakao je Mandić na konferenciji za novinare, podsećajući na to da je igračku karijeru i počeo u Partizanu.

On je rekao da je pratio igre Partizana i dok je igrao u inostranstvu, najavljujući da će svojim igrama opravdati očekivanja.

„Partizan je sigurno klub u kome treba da igraju najbolji, a moja igra je trenutno na zavidnom nivou“, poručio je Mandić.

Mandić je podsetio na period kada je kao mlad nastupao za crno-bele, dodajući da je tada igrao pored velikih asova kakvi su bili Peruničić ili Radosavljević.

„Ja sam odrastao u ovom klubu, za ovaj klub me vezuje mnogo lepih trenutaka„, naglasio je Mandić i zaključio da će u Partizanu sigurno dati maksimum, pošto je potpisao ugovor do kraja karijere.

(FoNet)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.