Vini Pu i Tigar posetili drugare u Tiršovoj

Kompanija "Volt Dizni" (The Walt Disney Company) i distributerska kuća "Taramount Film" priredili su vrlo dirljivo i veselo druženje Vini Pua i Tigra sa dečicom iz bolnice u Tiršovoj.

Okupljenje drugare iznenadili su pravi Vini Pu i Tigar, koji su došli iz Diznilenda u Parizu. Uz veliki aplauz i poznate Vini Pu-pesmice, deca su plesala i fotografisala se sa svojim omiljenim junacima, koji su im potom podelili poklone.

Dve poučne priče o Vini Puu i njegovoj družini pročitao je glumac Darko Tomović, a poklone je dobila i Univerzitetska dečija bolnica u Tiršovoj. Firma "Extreme CC" je poklonila Wii konzolu, a izdavačka kuća "Egmont" komplet Diznijevih knjiga.

Zahvaljujući se organizatorima ovog humanog događaja, prof. dr Mirjana Kostić iz Dečije bolnice u Tiršovoj želeći deci da što pre ozdrave, rekla je:

- Volela bih da se gledamo kao drugari. Da ne pamtite odavde sve što je teško: igle, hirurške maske... Ljubav i dobra namera je ono što svi razumeju.

U želji da ozdrave do beogradske premijere filma Vini Pu 7. jula, svi su ovaj događaj napustili u pozitivnom raspoloženju, baš onakvom kakvo uvek imaju Vini Pu, Tigar, Iar, Praslin, Kanga, Ru, Mago i ostali drugari.

I zapamtite šta je jednom rekao Vini Pu:

- Ne treba sedeti u ćošku šume i čekati da drugi dođu do tebe. Nekada treba ti da odeš do njih.

Pogledajte još