Odbijeni predlozi Crvene zvezde

BEOGRAD, 30. juna 2011. (Beta) - Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odbio je u petak na sastanku u Staroj Pazovi predloge Crvene zvezde za raspisivanje vanrednih izbora u savezu i reformu takmičenja u Super ligi.

"Svi relevantni činioci su se izjasnili i odgovor je negativan. Žalim što predstavnici Crvene zvezde nisu bili prisutni iako su oni tražili vanredne izbore i sastanak IO FSS. Ovo je bila prva prilika za polemiku, ali se nisu pojavili. Što se mene tiče, stavljam tačku na bilo koju dalju priču po ovom pitanju", rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Karadžić je kazao da mu je žao što postoji loša komunikacija FSS i Crvene zvezde.

"Komunikacija je nedopustivo loša, a inicijatori toga su predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić i član uprave kluba Goran Vesić. U ostalom delu uprave Zvezde su sjajni ljudi, ali ih ne srećemo, niti ih čujemo. Ubuduće ćemo sa njima da tražimo komunikaciju", rekao je Karadžić.

"Mišljenje je iznelo oko 2.000 klubova i sve je jasno. Jedan čovek ne moze da bude iznad svih. Ovo nije upereno protiv Crvene zvezde, već protiv pojedinaca koji koriste pojedine medije i novinare da emituju informacije koje znaju da budu netačne", istakao je Karadžić.

Pogledajte još