Izabrane nove zvezde modnih pista

0

Veliko finale Nivea Angel Star akcije organizovano je u Delta Cityju 30.juna, kada je publika imala priliku da vidi najlepše devojke koje su odabrane na kastinzima širom Srbije na specijalno organizovanoj modnoj reviji.

U okviru akcije Nivea Angel Star- izbor za nova lica svojevrsni modni karavan sastavljen od stručnjaka iz magazina „Joy“ i Modnog studija „Click“ obišao je celu Srbiju u potrazi za budućim zvezdama modnih magazina i manekenskih pista. Nakon izbora usledila je profesionalna obuka za modele i finalna revija.

Na finalnoj večeri izbora, održanoj u Delta Cityju, o pobednicama su odlučivala dva žirija medijski i stručni. Nagradu medijskog žirija dobila je Biljana Beširević iz Sombora, a uručila joj je urednica „Ekskluziva“ Bojana Kesić.

Nagrade stručnog žirija uručili su Nenad Radujević, Milica Milić, predstavnik kuće „Nivea“ Ivan Šukilović, kao i predstavnica Erste Banke Nevena Marjanov. Treće mesto osvojila je Monika Đokić, drugo mesto Sonja Pavlica, dok je glavna nagrada i kartica Erste Banke sa iznosom od 1.000 eura otišla je u ruke Nađi Gavrilović, koja je pobedila na ovogodišnjem Nivea Angel Star izboru za nova lica.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.