Uroš Ignjačević među najuspešnijim mladim srpskim preduzetnicima

0

U okviru “Internacionalne konferencije mladih lidera iz dijaspore”, svečano su dodeljene nagrade “30 ispod 30” najuspešnijim srpskim preduzetnicima mlađim od 30 godina. Među njima je Uroš Ignjačević direktor Tridentmediagroup

Portal www.Nadlanu.com s ponosom ističe da je među najboljim mladim liderima direktor naše medijske kuće.

Izbor najuspešnijih mladih preduzetnika organizovan je u okviru „Internacionalne konferencije mladih lidera iz dijaspore„.

Ova konferencija okupila je krem biznis mladosti iz dijaspore koji će se međusobno povezati, a svojim radom oni će zajedno poboljšati privredni i ekonomski položaj Srbije – rekao je Svetozar Krstić, sekretar Privredne komore Beograd.

Bečki advokat Radivoje Petrikić, predsednik austrijsko srpskog privrednog foruma smatra da dodela priznanja za 30 najboljih preduzetnika mlađih od 30 godina predstavlja simbolično priznanje za uspeh mladih ljudi.

– Značaj nagrada je u podsticanju mladih i uspešnih da intenzivnije rade na međusobnom povezivanju i jačanju veza između dijaspore i Srbije. Mislim da Srbija još nije spoznala potencijal ovih mladih ljudi i nije ih dovoljno uključila u političke, socijalne i ekonomske tokove
– kaže Petrikić.

Mladim preduzetnicima nagrade su veliki podsticaj za dalji rad. Organizator konferencije je austrijsko-srpski privredni forum, a inicijativu o dodeli nagrada najboljim mladim preduzetnicima podržala je i Privredna komora Beograda.

Program u Vili Jelena vodio je glumac Marko Stojanović, a među poznatima našao se i Nenad Okanović.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.